Followers

Please Click, saya nak pegi melancong ke england

Dyg Nurfathiah & Abd Rahim

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 30, 2010

GEMOK

eshhh! semakin hari semakin tension, n semakin gemok! cam ne nak kurus nihhh! macam dah ikhtiar! huhu..
 skang dah 48kg dengan ketinggian 148cm (cube korang imagine! dah mcm doraemon kan) aishh.. nsib la BML badan masih normal! X reti la nk diet2 ni (ape jenis ppuan la kan) sobbss! korang tolong la.. Bg tips Yg membina & yg boleh d pakai guna! ni kalo x control mmg tahap gemok! uwaaaaa takut, semua org pun dah tegur.. At least nak kurang dlm 5kg ok la.. ni 1kg pun payah.. aishh.. da jog daaa! xde pe pun..tsk tsk tsk :'(
ketul sana sini.. Tanakkkk! tapi dah mule rse perut ni ada lapisan2 mcm Kek lapis Sarawak! nak beli yg cream or minuman utk diet tu x mampu lg arrr.. Sbb masih meow meow (malu la wey) ngn ayah! haha (belom keje .. malu la kao nk mintak mende cam tu ngn parents) So sape2 yg ada tips bergune tu share2 la kat sini eaa.. Sharing is Caring kan.. hehehe.. baju n seluar suma dah xmuat g dah..PLS!  tia tanak jadi cam gini:-

 eshhh tanak! sobbbssss... adakah tia mmerluka P.A?
kalo sorg2 je xdpt nk disiplin diri sendiri.. payah je rase..
kalo mkn ekot sedap mulut je.. argghhhh! kali ni tekad betul2 dah..
x nak main2 lagi.. nak kurus nak kurus nak kurus! ! ! yah yah yah!



2 comments:

  1. gemok tu chubby.
    extra gemuk menyempitkan dan menyusahkan org len.haha

    ReplyDelete