Followers

Please Click, saya nak pegi melancong ke england

Dyg Nurfathiah & Abd Rahim

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, January 23, 2011

Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool

tia nampak contest ni time buat BW tadi. Walaupun xde org tag tia!
dengan muka x malu nya tia join jugak contest ni =p





GAMBAR X NAMPAK MUKA! sbb taik lalat besau sangat! HAHA
nah ambik pic nih!
:::
:::
:::
:::


p/s : ni malu2 denaso! 


tia tag 

GABAN MORKA 
(sebab dia asyik cr gadoh ngn tia!  =D )


UMAR 
(sbb dia x suke letak pic dia dlm blog. kali ni boleh sbb x nampak muka  >.< )


LAGENDA BUDAK NAKAL
(haa, kalau nakal ape tunggu lagi! =P )

sape2 nk join click je banner contest atas tu.. :)

5 comments:

  1. slm kunjungan;)
    gudluck for contest;D

    ReplyDelete
  2. hahahaa ape tag sy ni hahahaa....baik la tia punye psl :3

    ReplyDelete
  3. ko yg suke cari pasal, bukan aku

    nway,dah terTAG dah, moga kau xkan menang.haha

    ReplyDelete
  4. umar. i know! done! HAHA

    gaban! shadappp you! bluek. haha

    ReplyDelete
  5. Salam...
    TQVM join....
    jemput jenguk kat blog k coz tarikh tutup contest dah tukar... :)

    ReplyDelete