Followers

Please Click, saya nak pegi melancong ke england

Dyg Nurfathiah & Abd Rahim

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, January 10, 2011

ys cash out available

click pada gambar utk preview lebih jelas

hehe. dah boleh cash out la.. walaupun ciput je, xpe ttp  masyukkk! gak kan  :P
yg dah lame dalam YS ni cofrm lagi banyak yg masyukk kan :) hehe
cik Nuff sory eaa.. nak tunggu dr cik nuff pun x sbr ni.. hehe :P

so pada yg blm ade atau berkenan dgn YS tu jom daftar.. ala x susah, just korang perlu kempen je 

 Share a sponsored campaign message tu than korang kan dapat reward! :) kene rajin la. cam tia ni ade malas sikit. hehe.. good luck..

DAFTAR YS SINI


4 comments:

  1. syoknyer...kongsi la sket...ngeh3

    ReplyDelete
  2. hehe, t tia spon mkn et mkn ice-cream ea! :) hehe

    ReplyDelete
  3. erm. dlm 2bln dekat nak ke tiga bulan gtu la.. hehe.. :P

    ReplyDelete