Followers

Please Click, saya nak pegi melancong ke england

Dyg Nurfathiah & Abd Rahim

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, June 2, 2011

berbanyak2 maaf dan keampunan dr saya

salam, dan selamat pagi, ok straight to the point! aku nak mintak maaf sgt kat mmber2 blogger yg bertandang ke blog aku dan tegur aku, tp aku buat dek n x nak tegur  maaf sangat2.. bukan xnak respon korang balik, buat mase skg aku busy sangat dgn keje.. komitmen mesti ade baru gaji aku boleh naik! tu la serious memanjang skrg ni.. nak update pun kene awal pagi, sbb mmg xde mase aku nak sentuh laptop.. (mlm xdpt ke?) ko tau aku penat!! xleh, balik2 pengsan, mlm untuk manusia tdo ok!  (kat tmpt keje?) tu pun berharap dgn phone nak on9, tp aku xleh nak update blog by phone sbb aku xde smart phone (aku x kaya ok!) .. haha.. men fb je boleh! fb mun aku dh xde mase, mmg serious nak cari duit!!!! kalau ambik sambil lewa mane nak dpt duit kan! ! yer duit duit duit duit je dalam kepala hotak aku, sampai life sendiri pun dah x terurus, yela dah duit penting skrg.. itu ini sume nak duit,dah la pinjaman time aku belajar dulu blom byr balik! x naya gitu?? haha fuhh!!!! (mst ade yg ngate aku mata duitan) haha terpulang kpd anda utk menilai! mecarut melalut pulak daaa.. hmm


p/s:   MINTAK MAAF SANGAT2.. PLS JGN CAKAP AKU SOMBONG.. :'(

2 comments: