Followers

Please Click, saya nak pegi melancong ke england

Dyg Nurfathiah & Abd Rahim

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, November 28, 2010

DOA ZULAIKHA

tadi time tia jalan2 kat pesbuk, ternampak la note DOA ZULAIKHA kat satu page ni.. 
tia pun dah minta kebenaran & trus share kat sini dan dituju kan khas utk smua yg bergelar 
ANAK GADIS :) hehe ,mari kita bersama2 amalkan nya setiap hari.. (gatai nk kawen) hahha.. kiddin'



Doa Zulaikha…

..Seandainya telah kau catatkan dia milikku...
Tercipta buatku, dekatkan dia padaku…
Satukanlah hatinya dengan hatiku,Titipkanlah kemesraan antara kami agar kebahagiaan itu abadi…
Seiringan kami dalam melayari…
Hidup kesepian yang sejahtera…Tetapi Tuhanku…
Seandainya telah kau takdirkan dia bukan milikku,Bawalah dia jauh dari pandanganku…
Luputkan dia dari ingatanku…
Ya Tuhan…
Maha Mengerti Gantikanlah yang telah hilang,Meskipun tak akan sama dengan dirinya…
Ya Tuhanku…
Berikanlah kekuatan agar aku rasa bahagia walaupun tanpa dirinya…
Jika benar cinta itu cinta sejati…maka bebaskan itu.Jika benar cinta itu suci…ia akan datang dengan sendirinya…
Tetapi jika cinta itu pergi dan tidak berkunjung lagi,Maka anggaplah cinta itu memang tidak wujud dari awal lagi…
Jika benar dia dijadikan untukku…Maka rapatkanlah hubunganku dengannya…Tetapi…Jika dia bukan dijadikan untukku, maka jauhkan aku daripadanya dan Hapuskanlah perasaanku terhadapnya.~ AMIN~



p/s: jgn frust2 k! :) setiap manusia tu d jadikan berpasang-pasangan..
semoga semua d rahmati :) hidup kaum HAWA weeee ^^







2 comments:

  1. amalkan jangan x amal...
    heheee

    ReplyDelete
  2. haha.. semestinya d amalkan :)
    agar mendapat suami yg soleh.. huhu

    ReplyDelete