Followers

Please Click, saya nak pegi melancong ke england

Dyg Nurfathiah & Abd Rahim

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, January 30, 2011

HIDUP X SEINDAH YG DI SANGKA!


org salu cakap life must go on! i'm tryin' hard for that! tp x sesenang yg di sangka! bak kata pepatah, berat mata memandang berat lagi bahu memikul! huh! org hanya tahu menilai dr luaran sahaja, hanya tahu menyalahkan org lain. jauh d lubuk hati... hanya kita sendiri yang rasa dan faham! oh! come on la, ada org b'pendapat luahkan pada org yg terdekat. yeah! thts bad idea ! really really bad! diaorg berkongsi paru2 jantung dengan hati dengan kita ke? NONSENSE! oh maybe berkongsi perasaan! ahh! sialan itu semua. .
Manusia hanya tahu mementingkan diri sendiri inc me! tp aku selalu mengalah untuk org lain! ahh! xfaham!
mengalah untuk kepentingan sendiri! errr, maybe korang x kan faham ape bende tuh! tp itu yang aku rasa!!!
HAHAHA! kita buat benda baik pun kadang2 salah d mata org! apa lagi kalau benda sah2 salah kita buat. Makin diaorg hentam habis2! lepas tu jiwa mcm nak INSURRECTION je! hahaha. yeahhh! lepas kan apa yg terbuku! x guna nak simpan lama2! boleh gile bai! HEY PEOPLE HOW MUCH YOU PAY FOR THE VIRTUE??? yah! money money money! harta pangkat dan rupas paras yg di pandang kan! kalau xde semua tu camne nak hidup? mcm aku lah! HAHA. wahai! org yang berada, org yg educated, org yang cantik/handsome! ape korang rasa lepas korang sisihkan and malu kan org yang rendah martabat  mcm aku nih??? HAHA. tak ade hati dan perasaan ke ? HAHA, korang pergi la beli , duit is everything kan! manusia yg suka bawak mulut ni satu.. sampai kalah perang ke-2 apa cerita ni DAJJAL! korang x suke, korang g la bunoh!  lagi puas hati kan. Aku manusia hina x pernah buat ape2 terhadap kau wahai SANG mulia! lagi pun aku bukan sumaiyah yang boleh bersabar dengan mcm2 masalah yang KAU, KORANG bg kat aku. aku hamba biasa, xde mukjizat, aku bukan para ulul. aku manusia punya hati dan perasaan dan boleh MARAH! kalau marah lg buas dr binatang. (jgn menafikan kan nya,haha. bukan korang salu cakap ee. mcm binatang!) see! hey renungkan lah!........... 


p/s: hey aku sebak lah! cisss

4 comments:

  1. aku rase like in heaven bile aku malukan ko

    ReplyDelete
  2. ni bukan ko ler.. dunia luar yg aku bawak g blog nih! HAHA.
    hmm

    ReplyDelete
  3. bukan, aku mmg suka malukan ko.haha

    ReplyDelete