Followers

Please Click, saya nak pegi melancong ke england

Dyg Nurfathiah & Abd Rahim

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, January 13, 2011

Top 10 Satanic B.Metal (My lists)

1.Tsjuder (NOR)

2.1349 (NOR)

3.Gorgoroth (NOR)

4.Immortal (NOR)

5.Carpticon (NOR)

6.Anorexia Nervosa (FRA)

7.Imperial Crystalline Entombment (USA)

8.Urgehal (NOR)

9.Blodsrit (SWE)

10.Krypt (NOR)


 prefer anorexia nervosa  









6 comments:

  1. i pon metal gak time skolah menengah. tak 1 pun band diatas sy kenal.

    p/s: af accept ke lagu metal?

    ReplyDelete
  2. haha. yeke? impossible.. :)
    dimmu borgir? maybe nightwish?

    af: xtau la. accept kot kalu gothic metal.. kekeke

    ReplyDelete
  3. bole masuk list aku nanti...haha

    ReplyDelete
  4. tia, i mean top 10 kt atas tu, dimmu n nightwish mmg sy layan,

    btw, sabtu lepas tarikh tutup contest untuk entry azam tahun 2010.terima kasih kerana sudi join. contest utk like gambar azam 2011 masih berterusan sehingga
    25th Jan 2011. saya ada sharekan cara utk 'like'di blog saya: Cara Like Gambar Facebook
    Berikut adalah link untuk terus ke album azam 2011 di facebook page matjoe.com: Album Azam 2011

    ReplyDelete
  5. tia, i mean band yg u listkan. dimmu n nightwish mmg ada sy layan.

    btw, sabtu lepas tarikh tutup contest untuk entry azam tahun 2010.terima kasih kerana sudi join. contest utk like gambar azam 2011 masih berterusan sehingga
    25th Jan 2011. saya ada sharekan cara utk 'like'di blog saya: Cara Like Gambar Facebook
    Berikut adalah link untuk terus ke album azam 2011 di facebook page matjoe.com: Album Azam 2011

    ReplyDelete
  6. oe. ok la, sbb nightwish goth/symphonic metal. dimmu symphonic/black metal.. :)

    yg kat atas tu more to BLACK SATANIC :)
    yg famous IMMORTAL kot.. hehe. sokay..

    oh, welcome. t tia tengok :)

    ReplyDelete