Followers

Please Click, saya nak pegi melancong ke england

Dyg Nurfathiah & Abd Rahim

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, February 6, 2011

ADE AKU KISAH!

wah! aku nampak laki ko dengan pompuan lain dekat bla bla bla! ade aku kisah! wahh! laki ko suka add ppuan cantik2 yer!! bla bla bla! ade aku kisah! wakakakaka! wahhh! laki ko rapat la dengan ppuan, pendek kate kawan ppuan lebih ramai lagi dr lelaki! ade aku kisah!! wah! ko mcm bertepuk sblah tangan je! ade aku kisah! MUAHAHAHAHA! cakap la ape yg korang nak cakap! aku belum kawen la bangang! mane laki aku? poraaa! aku hanyalah JANDA wanita yg xde perasaan! okai aku tipu, aku sorg yg terlampau melampau lampau tahap emosi nya! yg cume aku nak kate di sini wahai2 kaum sejenis dengan aku, baik ppuan and betina. x usah la korang nak frust2 menonggeng cam burung unta. siyes aku cakap! buang mase! jodoh pertemuan d tangan tuhan, siapa dpt melawan kekuasaan nya, baik otroman,batman, spiderman mahupun keluang man. jgn la nak nangis memanjang pas tu lari kat blakang pintu nangis teresak2 . ko ingat pintu tu ade telinga ke? kalao iye t aku anta trus kat hospital tanjung durian keyh! ui, xde makne nyerrr! life must go on! without MAN kite still boleh hidup la! bukan kah manusia telah di jadikan utk berpasang-pasangan! so jgn risau la, kalo xde tu ape boleh buat, ade ku kesah! wakakakaa. ni lagi satu aku nak pesan! jgn memilih yg terlalu sempurna, nobody perfect at all, secantik2,sebaik2 dan semulia2 manusia! pasti ade cacat cela parut panau nya! bukan? huh! kecuali nabi je..... yang rase sempurna tu boleh blah la wey! kasi booo sama diaorg! tengok gigi , tengok telinga sendiri la! dah malas aku. manusia zaman sekarang (termasuk aku) mmg dah x boleh di ajar! sakit hati jantung buah pinggang aku! dah2 aku nak mandi! dah bbau buah ciku badan aku!


p/s: aku enjoy trip hari ni! tp xjadi la kat waterfall, kat pantai je.. next time la aku upload pic. ADE AKU KISAH!

2 comments:

  1. betul3... takyah frust menonggeng :)

    ReplyDelete
  2. thx dini :)
    kalo sape yg menonggeng kta pukul butot die. kekee

    ReplyDelete