Followers

Please Click, saya nak pegi melancong ke england

Dyg Nurfathiah & Abd Rahim

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 3, 2011

dia yg terbaik

bangun solat subuh, terus je online haishh! pekejadah manusia ni nak turun keje awal mls nak tdo balik, kalo aku tdo confrm tengah hari baru bangun! tak pasal2 mmbebel pula mak aku yg comel.. >.< .. hoi kamu mana hilang! rndu meroyan ni! pls la jgn marah2 lagi, aku tau kamu merajuk dgn aku kan.. maap SAYANGINTAN PERMATA.. :'( janji dengar kata lepas ni! xnak nakal2 lagi! even kamu mcm tu aku tau kamu baik, aku sentiasa dlm ingatan! APPRICIATE that syg! wuwuwuw :'(... MISS YOU
 
berdiri kaku x tegur aku.. eshhh! maappp! :'(


p/s: aku tahu kau yg terbaik! syg DIA

2 comments:

  1. amboi! hensem nya pakwe dia. hiks

    ReplyDelete
  2. fewit...tia...apa nama lagu tok? suka la...

    ReplyDelete